Periler hüsrana uğradı 87-50

Periler hüsrana uğradı 87-50

UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımımız, Mersin deplasmanında Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’ndan 87-50 mağlup ayrıldı.

Herbalife Nutritiıon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Mersin’de hüsrana uğradı. Müsabakanın ilk çeyreğini 12-20 üstün kapatan temsilcimiz yalnızca 8 sayı üretebildiği ikinci periyot itibari ile çöküş yaşadı. Ev sahibi takım üstünlüğü elinden hiç bırakmadı. 3.çeyrekte farkı 15 sayıya çıkaran Mersin Yenişehir, son bölümde temsilcimizin ürettiği 5 sayıya karşılık tam 27 sayı kaydetti ve parkeden 87-50 üstün gelen taraf oldu.

 

SKOR ÜRETEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİK

Periler bu mağlubiyet ile büyük bir şok yaşadı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakada Nirra 16, İdil Türk 14, Solopova 8, Melis 5, Sıla 2, Viktoria 3 ve Higgins 2 sayı ile oynadı. Temsilcimiz bu mağlubiyet ile birlikte 9.sıraya geriledi. 9 maçta 4 galibiyet ve 5 mağlubiyeti bulunan periler bir sonraki maçında Antalya 07 Basketbol’u konuk edecek. Müsabaka 25 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’de Kocaeli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

 

periler-2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.