Periler hayal kırıklığı yarattı 51-60

Periler hayal kırıklığı yarattı 51-60

UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı son maçında Antalya 07 Kadın Basketbol takımına karşı 51-60 mağlup oldu, temsilcimiz son 3 maçında 0 çekti.

Kanadalı guard Nirra Fields'in yokluğu oyunda büyük ölçüde hissedildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısı iki takım için de oldukça kısır geçti. İlk periyot 10-9 perilerin üstünlüğü ile tamamlanırken, ipleri eline alan konuk ekip devreye 16-26 önde girdi. Temsilcimiz kötü oyununu son periyota kadar sürdürdü. Üçüncü periyotta fark kapanmadı ve periler son bölüme 34-38 geride girdi. Son bölümde etkisiz atışlarla fırsatları tepen periler kendi sahasında Antalya 07 Baskete 51-60 mağlup oldu.

İÇERDE TEK GALİBİYET

Son 6 maçında kazanamayan Antalya 07 ise ligdeki 4.galibiyetini elde etti. Perilerimiz ise son 3 maçında 0 çekti. Temsilcimiz iç sahada oynadığı 5.maçında 4.mağlubiyetini alırken yalnızca evinde Beşiktaş HDI Sigorta’yı mağlup edebildi. Kayseri Bellona, Elazığ İÖ ve Çankaya Üniversitesi’ni deplasmanda yenen perilerimizin toplamda ise 4 galibiyeti bulunuyor. Temsilcimiz bir sonraki maçında Hatayspor’a konuk olacak. Müsabaka bugün saat 16.00’da Antakya Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma TBF TV’den canlı yayınlanacak.

 

periler-2-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.