Periler gönüllerin şampiyonu

Periler gönüllerin şampiyonu

Adana’da Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe Öznur Kablo’ya 77-61 mağlup olan İzmit Belediyespor turnuvayı ikinci olarak tamamladı.

İZMİT ÇIKARMASI
Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası final maçında temsilcimiz İzmit Belediyespor, Fenerbahçe Öznur Kablo ile kozlarını paylaştı. Adana Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya İzmit’ten yaklaşık 150 taraftar gelirken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan yardımcıları, İzmit Belediyesi birim müdürleri ile İYi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz karşılaşmayı takip etmek için Adana’ya geldi. Ayrıca Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.
İYİ BAŞLADIK
Final maçına temsilcimiz İzmit Belediyespor etkili başladı. Alan savunmasıyla rakibine çok fazla sayı şansı tanımayan mavi beyazlı temsilcimiz, skor üretmekte zorlanmazken, ilk çeyreği 17-13 önde tamamladı. İkinci periyotta ilk çeyreğin tam tersi bir performans ortaya koyan mavi beyazlı perilerimiz bu kez sayı üretmekte zorlanırken bu çeyreğin ilk beş dakikasında sadece iki sayı üretebildi, Fenerbahçe Öznur Kablo öne geçti. Devrenin sonlarına doğru Courtney Williams’ın devreye girmesiyle İzmit Belediyespor sayılar bulurken Fenerbahçe devre arasına 33-30 önde giren taraf oldu.
İKİNCİ OLDUK
Maçı yöneten hakemlerin özellikle İzmit Belediyespor aleyhine verdiği kararlar maça doğrudan etki ederken, üçüncü çeyrekte Fenerbahçe Öznur Kablo farkı açtı. Sarı lacivertli ekip, son periyota 56-44 önde girdi. Son çeyrekte farkı daha da açan Fenerbahçe’ye karşı reaksiyon vermekte zorlanan temsilcimiz, parkeden 77-61 mağlup ayrıldı ve turnuvayı ikinci olarak tamamladı. İzmit Belediyespor’da Williams 28, Anigwe 19 sayı üretti. Maç sonunda temsilcimize madalyalarını ikincilik şiltini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve TBF yönetim kurulu üyesi Resul Kerse takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.