Periler, Elazığ’da kazandı 83-90

Periler, Elazığ’da kazandı 83-90

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor tam gaz devam ediyor. Deplasmanda Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’na konuk olan temsilcimiz karşılaşmadan 83-90 galip ayrıldı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ne kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, son iki maçında aldığı galibiyetlerle bu kötü başlangıcı unutturmuş oldu. Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanan kritik maçtan 83-90 galip ayrılan temsilcimiz üst üste 2 önemli maçını kazandı.  İlk periyotta 17 – 31 öne geçen temsilcimiz 2. Periyotta 42-55 skorunu koruyarak devreye önde girdi. 3. Periyotta 57-77‘lik skorla farkı açan temsilcimiz maçı 83-90 kazandı.

 

İDİL VE VİKTORİA DİKKAT ÇEKTİ

Böylelikle puanını 5’e yükselten İzmit Belediyespor 7. Sıraya yerleşmiş oldu. Temsilcimizin deplasmanda 83-90 kazandığı maçta İdil Türk ve Viktoria Vladimirovna Mircheva attıkları sayılarla dikkat çekti. Maçın temsilcimiz tarafındaki en skorer isimleri  olan oyuncular galibiyette büyük pay sahibi oldular. Öte yandan ev sahibi ekibin en skorer ismi 25 sayı ile Amerikalı oyuncu Kolby Brennan Morgan oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.