Periler beşinci oldu: 62-61

Periler beşinci oldu: 62-61

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı ligin son maçında Urla Belediyespor’a deplasmanda 62-61 mağlup oldu, Play-Off’lara beşinci sırada giriş yapmış oldu. Perilerin Play-Off’taki rakibi de Urla Belediespor oldu.

PLAY-OFF’UN PROVASI OLDU

Bu sezon üst lig hedefine ulaşmakta kararlı olan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı ligin son haftalarında aldığı başarısız sonuçlar ile ikincilik hayalinden uzaklaşmıştı. Önceki gün de Urla Belediyespor ile karşılaşan Mavi-Yeşilli ekibimiz maça iyi başladı, ilk periyodu da 12-17 önde bitirmeyi başardı. İkinci periyotta Urla Belediyespor daha üretken olurken devreyi de ev sahibi ekip 30-25 önde tamamladı. 

İLK MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Üçüncü periyotta iki takımda denk bir mücadele ortaya koydu, buldukları 15’er sayı sonucunda Urla Belediyespor, temsilcimiz İzmit Belediyespor karşısında son periyoda 45-40 önde girdi. Son periyotta İzmit Belediyespor 21 sayı bulsa da potasında 17 sayı gördü ve salonu 62-61 mağlup terk etti. Bu skorla İzmit Belediyespor sezonu beşinci sırada tamamlamış oldu. Altıncı sırada yer alan Urla Belediyespor ile eşleşen ekibimiz Atatürk Spor Salonu’nda Çarşamba günü saat 18.00’de ilk maçına çıkacak. Serinin ikinci maçı ise Cumartesi günü İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda saat 14.00’de olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.