Pelitli’de tapular verildi  

Pelitli’de tapular verildi  

Pelitli’de hak sahipleri tapularına kavuştu.

Gebze Belediyesi tarafından Pelitli Mahallesi’ndeki yaklaşık 74 hektarlık alanda imar uygulamasının tamamlanmasının ardından hak sahiplerine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan kardelen nikah salonunda düzenlenen tapu dağıtım törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Tapu ve Kadastro Müdürü Talip Kutluay, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.
Hak sahiplerinin tapularına kavuştuğu törenin ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Bu konuda emeği geçen herkes ve değerli hemşerilerimiz törenimize hoş geldiniz. Uzun zamandır çözümü beklenen bir konunun gerçekleşmesini hep birlikte idrak edeceğiz.
TÜM KÖYLERDE SÜRECEK
10 yıl önce başlatmış olduğumuz vazifeyi yine bize tamama erdirmek nasip oldu. Hedef olarak, Gebze’nin mahallelerinde 2020’nin sonuna kalmadan, imarla ilgili tapuyla ilgili sorunu tartışılır olmaktan çıkaracağız nasip olursa. Merkezden dışa doğru bu çalışmayı başlattık. Merkez köylerden dışa doğru bu çalışmalar dışa doğru devam edecek. Tüm köylerde imar ve tapu çalışmalarını tamamlayarak hizmet olarak sunmuş olacağız.”dedi.acc.jpgaddd.jpgabbb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.