Pelin Coştur Filiz,  İZGİM’i ziyaret etti

Pelin Coştur Filiz, İZGİM’i ziyaret etti

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatoş Yıldız Atik, Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Derin, Kadın Politikaları yönetiminde Özgül Alpay ve Hayriye Bekâr ile Yenişehir Mahalle Başkanı Semiha Gündoğdu ile birlikte İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’ni ziyaret etti. Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif rol almaları amacıyla faaliyetlerine devam eden İZGİM’de gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi alan heyet beğenisini dile getirdi.

 

“ÇOK BAŞARILI İŞLER ÇIKARIYOR”

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, “Açılışında da olduğumuz İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’ni ve burada kadınlarımızın yaptığı çalışmaları görme fırsatımız oldu. Burada gerçekten çok güzel hizmetler var. Zaten çevreden de çok güzel tepkiler alıyoruz. Burada kadınlar çok başarılı işler çıkarıyor. Tüm bu başarılı hizmetler için Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.