PELİKANLILAR MADALYALARINI ALDILAR

PELİKANLILAR MADALYALARINI ALDILAR

  Pelikan, yine bir ilke imza attı. Özel Pelikan Etüt Eğitim Merkezi, Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesinde cumartesi günü düzenlediği programda, SBS'...

 

 

Pelikan, yine bir ilke imza attı. Özel Pelikan Etüt Eğitim Merkezi, Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesinde cumartesi günü düzenlediği programda, SBS' ye giren öğrencilerine geleceğe attıkları ilk adımlarında gösterdikleri başarıdan dolayı madalya verdi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Pelikan öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı. Programda Pelikan Etüt Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin rol aldığı bir sinema filmi izlendi ve öğrencilere "Geleceğe Atılan İlk Adım"   başarı madalyası verildi. Programda yeni projeleri hakkında bilgi veren Özel Pelikan Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdiresi ve 3G Abaküs Mental Aritmetik Türkiye distribütörü Gülay Körükmez, “Pelikan Etüt Merkezi olarak bu yıl derslerimize çocuklar için sinema, tiyatro ve web tasarım derslerini de ekledik. Bizler bu tür etkinlikleri çocuklarımızın sosyal gelişimine katkı sağlamak, kendine güvenen bireyler yetiştirmek için yapıyoruz ve bu anlamda destek görmek istiyoruz” dedi.  Programın sonunda öğrencilerini sahneye davet eden Körükmez, öğrencilerin Pelikan' dan edindikleri kazanımlarını ve gelecek ile ilgili düşüncelerini aldıktan sonra programa son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.