Pelikan “Engel” Tanımıyor

Pelikan “Engel” Tanımıyor

Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi tarafınca ‘’Engelliler Günü‘’ kapsamında düzenlenmiş olan gösteride “engelsiz yaşama destek” bağlamında öğrencilerle hoş vakit geçirdiler.

Gebze Özel Uygulama Merkezi öğrencileri için Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi tarafınca ‘’Engelliler Günü ‘’kapsamında düzenlenmiş olan gösteride “engelsiz yaşama destek” bağlamında öğrencilerle hoş vakit geçirdiler.
Gebze Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin harçlıkları ile yaptıkları katkılar sonucunda öğrencilerin kişisel ihtiyaçlarına katkı sağlandı. Geçen yıl da Engelliler Günü ve Haftası’nda öğrencilere desteğini esirgemeyen Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi bu yıl da çocukların mutluluğuna ortak oldu.
SAHNE PERFORMANSI SERGİLEDİLER
Özel Pelikan Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli kardeşlerine hediyelerini vermenin yanında onlarla keyifli vakit geçirmek ve onların yüzlerini güldürebilmek için bir dizi sahne performansı da sergilediler. Oldukça iyi performans sergileyen öğrenciler engelli kardeşlerinin büyük beğenisi aldı.
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Okulun sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığı yalnızca bu tür desteklerle kalmayıp engelsiz yaşamda iz bırakacak, kalıcı çözümler üretmek adına geliştirdikleri proje ile Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası Sosyal İnovasyon Kongresi’nde yer alan ve projelerini sunma başarısı gösterebilen tek lise oldular. Haber Merkezi2-438.jpg3-214.jpg4-190.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.