Pehlivanlar geç açıldı

Pehlivanlar geç açıldı

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde derece yapamayan ilimiz pehlivanları geçtiğimiz hafta Düzce, Ordu ve Bursa’daki organizasyonlarda kürsüden inmedi.

DÜZCE’DE DÖRT DERECE YAPTIK

Edirne’deki tarihi Kırkpınar güreşlerinde hayal kırıklığı yaratan ilimiz pehlivanları, pisa güreşleri olarak nitelendiren organizasyonlarda ise kürsüden inmiyor. Bu sene Edirne’de derece yapması beklenen Mustafa Yenisancak ikinci turda elenerek büyük şok yaşatmıştı. Karamürselli pehlivan Düzce’de ise birinci olmayı başardı. Kırkpınar’da Büyük Orta’dan Başaltı’na yükselen Mustafa Arslan ilk olarak çıktığı başaltı müsabakalarında ikinci olmayı başardı.

BURSA’DA İLK ÜÇ SIRA BİZİM OLDU

Düzce’de düzenlenen güreşlerde Recep Kara ve Serkan Balcı’ya yarı finalde mağlup olan ilimizin iki pehlivanı Arif Akın ile Erkan Ertan üçüncü olmayı başardılar. Ordu Aybastı’da Gölcüklü başpehlivan Nedim Gürel ikinci olarak kürsüde yer aldı. Bursa Batı Trakya Türkleri’nin düzenlediği güreşlerde ise ilk üç sırada Karamürselli güreşçiler yer aldı. Güngör Ekin birinci olurken, Ekrem Yavuz ikinci, Murat Aydoğdu da üçüncülük derecesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.