Pehlevan şehir hastanesini inceledi

Pehlevan şehir hastanesini inceledi

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bazı inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Bursa Şehir Hastanesini ziyaret ederek hastane işleyişini yerinde gözlemledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a incelemelerde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin, Başkan Yardımcısı Dr. Serhat Karatepe, Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadullah Kıvanç Tunç, Derince EAH Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sinan Arslan ile Seka Devlet, Kocaeli Devlet ve Derince EAH hastanelerinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri de eşlik ettiler. Ziyarette Bursa Şehir Hastanesi Yöneticileri tarafından İl Sağlık Müdürü Pehlevan’a merkezdeki çalışmalar, sunulan hizmetler, genel işleyiş, planlanan projeler ve istatistiki konularda çeşitli bilgiler aktarıldı, fikir alışverişlerinde bulunuldu.

 

inceleme-2.jpg

Kocaeli’de Hizmete Girecek

Türkiye’de sağlık sistemi içinde en üst düzey sağlık merkezleri olarak adlandırılan şehir hastanelerinden biri de çok yakında Kocaeli’de hizmete girecek. Son teknoloji tıbbi cihazlarla, her branştan polikliniklerle, modern, konforlu hasta odaları ve uluslararası standartlarda üniteleri, ameliyathaneleri ile hizmet verecek Kocaeli Şehir Hastanesi, bünyesinde genel hastane, kadın doğum ve çocuk hastanesi, kalp damar hastanesi, onkoloji hastanesi, FTR ile YGAP olmak üzere 6 kompleksi barındıracak.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.