Pehlevan incelemelerde bulundu

Pehlevan incelemelerde bulundu

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a Kocaeli’den ilgili sağlık yöneticileri de eşlik etti. İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit tarafından karşılanan İl Sağlık Müdürü Pehlevan ve ekibi, hastanedeki birimleri ve alanları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Pehlevan ve ekine Koordinatör Başhekim Yiyit tarafından hastanede ve ilde gerçekleştirilen sağlık hizmetleri hakkında detaylı sunum gerçekleştirildi.

 

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Merkezde sunulan hizmetleri yerinde gözlemleyen heyet, klinik, poliklinik, ameliyathane, yoğun bakım, sterilizasyon, görüntüleme, laboratuvar, onkoloji, FTR vb. birimlerde sunulan hizmetler ile şehir hastaneleri ve kamu özel işbirliği modeline ilişkin istişarelerde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Koordinatör Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

manset-2-341.jpg

 

manset-3-172.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.