Pehlevan incelemelerde bulundu

Pehlevan incelemelerde bulundu

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet Darıca, Karamürsel ve Çayırova’da devam eden sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet ilk olarak Darıca’da bulunan ve önümüzdeki yılın başında tamamlanması planlanan Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Aile Sağlığı Merkezinin de içinde bulunduğu Darıca Sağlık Kompleksi inşaatını yerinde inceledi. Tamamlandığında Darıca ve bölgedeki vatandaşlara hizmetine sunulacak olan sağlık tesisi içinde birçok hizmeti aynı anda verebilecek kapasitede olacak. İncelemelerde Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve birim sorumlusu Mimar Sedef Şeşen eşlik etti.

 

inceleme-2-007.jpg

 

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Pehlevan ve beraberindeki heyet daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi ek binası inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet yapımı hızla devam eden ve önümüzdeki yılın başında hizmete açılacak olan Karamürsel Devlet Hastanesi ek binası inşaatını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Hizmete açıldığında hem normal yatak kapasitesi olarak hem de nitelikli yoğun bakım kapasitesi olarak artış sağlanarak Karamürsel ve Kocaeli’de sunulan sağlık hizmet kalitesine önemli katkılar sağlayacak.

 

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Pehlevan ve beraberindeki heyet son olarak ise Çayırova Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet bugün Çayırova ilçesinde yapımı hızla devam eden 200 yataklı Çayırova Devlet Hastanesi temel inşaatını yerinde inceledi. Tamamlandığında Çayırova ve bölge halkına hizmet edecek olan bu önemli sağlık yatırımı sağlık yöneticilerince yakından takip ediliyor. İncelemelerde Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve birim sorumlusu Mimar Sedef Şeşen eşlik etti.

 

inceleme-3.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.