Pazarın zam şampiyonu erik oldu

Pazarın zam şampiyonu erik oldu

 Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta tezgâhlarda yerini almaya başlayan erik kilosu 50 TL’den satıldı. Gebze’nin...

 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta tezgâhlarda yerini almaya başlayan erik kilosu 50 TL’den satıldı.

 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatlarında artışlar ve indirimler olduğu görüldü. Cuma Pazarı’nda domates ve salatalık kilosu bu hafta 3,5 TL’den satıldı. Pazarda kabak ve patlıcan 3 TL’ye çarliston biber 5 TL’ye sivri biber ise 8 TL’ye satıldı. Taze fasulye 7 TL’den satılırken kırmızıbiber 6 TL’ye dolma biber ise 7 TL’den tezgâhlardaki yerini aldı. Havaların ısınmasından dolayı yeşilliklerin fiyatlarında düşüş yaşandığı görüldü. Havuç ve turp 2,5 TL’den, maydanoz, roka ve tere de 1 TL’den satılırken fiyatı düşmeyen limon ise bu hafta kilosu 5 TL’den satıldı.

MEYVELER AL YAKIYOR

Pazarda bu hafta elma 4 TL’ye satılırken portakal ise 3,5 TL’den tezgâhlardaki yerini aldı. Cuma Pazarı’nda bu hafta ayva ve nar 6 TL’den satılırken, çilek ve kivi 7 TL’ye, muz ise 9 TL’den satıldı. Meyvelerden dut 15 TL’ye, malta eriği 18 TL’den satılırken tezgâhlarda yeni yeni yerini alan karpuz kilosu 6 TL’den kavun ise 10 TL’den satışa sunuldu. Pazarda tezgâhlarda iyice yerini almaya başlayan erik ise yine pazarın zam şampiyonu oldu. Cuma Pazarı’nda bu hafta zam şampiyonu olan erik kilosu 50’den satıldı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.