Pazarın zam şampiyonları kavun ve karpuz oldu

Pazarın zam şampiyonları kavun ve karpuz oldu

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu haftanın tezgâhlarda ilk kez yerini alan karpuz ve kavun oldu.Gebze’nin en büyük ve en...

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu haftanın tezgâhlarda ilk kez yerini alan karpuz ve kavun oldu.

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta havaların soğumasından dolayı fiyatların zamlandığı görüldü. Cuma Pazarı’nda domatesin kilosu bu hafta 5 TL’ye satıldı. Geçen hafta 5 TL’den salatalık ise 4 TL’den satıldı. Bu hafta tezgâhlardaki yeni yeni yerini alan taze fasulye ise kilosu 8 TL’den satılırken patates 2,5 TL’den, kuru soğan ise 2 TL’ye, kıvırcık ise 3 TL’den satıldı. Havaların soğumasından dolayı en fazla zamlanan ürünler ise meyveler oldu. Pazarda bu hafta portakal 4 TL’ye satılırken elma ise 5 TL’den tezgâhlardaki yerini aldı. Cuma Pazarı’nda bu hafta nar 8 TL’den olurken mandalina da 8 TL’ye, muz ise 10 TL’ye satıldı. Pazardaki tezgâhlarda ilk kez yerini alan kavun ve karpuz ise pazarın zam şampiyonları oldu. Cuma Pazarı’nda bu hafta kavun tane 15 TL’den, karpuz ise 30-35 TL arası satıldı.

 

Haber:  Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.