Pazarda sebze meyve fiyatları değişti

Pazarda sebze meyve fiyatları değişti

  Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta hem sebze hem de meyve fiyatlarında artış olduğu görüldü. Gebze’nin...

 

 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta hem sebze hem de meyve fiyatlarında artış olduğu görüldü.

 

Gebze’nin en büyük ve en eski pazarı olan Cuma Pazarı’nda bu hafta sebze ve meyve fiyatlarında artış oldu. Cuma Pazarı’nda bu hafta domatesin kilosu 4 TL’ye satılırken geçen hafta 4 TL’den salatalık ise 3,5 TL’den satıldı. Pazarda bu hafta kuru soğan 2 TL’den patates ise 2,5 TL’den satıldı. Cuma Pazarı’nda karnabahar tane 6 TL’ye, yeşil soğan kilosu 8 TL’ye, havuç ise 3 TL’ye, brokoli 14 TL, kereviz 7 TL limon ise tanesi 1 TL’den satıldı. Geçen hafta 5 TL’den satılan elma bu hafta da yine 5 TL’ye, portakal 4 TL’ye, geçen hafta 5 TL’ye satılan nar ise bu hafta 7 TL’de satıldı. Mandalina ise 5 TL’den 7 TL’ye mandalina ise 6 TL’den satıldı.  Cuma Pazarı’nda muz ise bu hafta 10 TL’den, çilek 15, sivri biber 10 TL’den çarliston biber ise 4 TL’den tezgâhlardaki yerini aldı. 

 

Haber:  Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.