Pazarcılar Odası'nda kongre tarihi belli oldu

Pazarcılar Odası'nda kongre tarihi belli oldu

Ocak ayının başından bu yana devam eden esnaf odalarının genel kurullarında Pazarcılar Odası'nda adayların ardından kongre tarihi de belli oldu.

Mart ayı sonuna kadar tamamlanacak olan Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Birliği’ne bağlı odaların olağan genel kurulları, geçtiğimiz hafta itibarı ile başladı. Pek çok odanın genel kurul tarihi netlik kazanırken oda başkanı olmak isteyen isimler de adaylıklarını açıklamaya başladı. Buna bağlı olarak, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Birliği’ne bağlı odalardan biri olan Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odasının olağan genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

 

SERİM, KUMSAR VE PEKCAN

Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim'in yönetimiyle birlikte yaptığı toplantının ardından netleştirilen Kocaeli Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulu, 20 Mart'ta gerçekleştirilecek. Kongrede 2010’dan bu yana başkanlık görevini sürdüren Ahmet Serim, yeniden aday olurken Kocaeli Pazarcılar Derneği Başkanı Ramazan Kumsar ve Garip Pekcan da yeniden başkanlık için aday olacak. Serim, Pekcan ve Kumsar, 2018’de gerçekleşen kongrede de başkanlık için aday olmuş ancak mevcut başkan Ahmet Serim 338 oy alarak yeniden başkan seçilirken Ramazan Kumsar 198, Garip Pekcan ise 91 oyda kalmıştı.

 

2018'DE OLAY ÇIKMIŞTI

2018 yılında yapılan ve salondaki gerginlik sebebiyle emniyet güçlerinin şerit çektiği Pazarcılar Odası’nda, önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede de olay çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Zira 2018 yılında başkanlık için yarışan 4 isimden üçü, oda başkanlığı için yeniden aday olduklarını açıkladı.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.