“Pazar yangın yeri!”

“Pazar yangın yeri!”

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı, Kartepe Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret ederek, “Pazar yangın yeri. Vatandaş baharın gelmesini bekliyor. 15 Mayıs’ta bütün yüzler yeniden gülecek” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı seçim çalışmaları kapsamında bugün Kartepe’deydi. Milletvekili adayları Muhip Kanko, Mehmet Ümit Küçükkaya ve Tülin Keçeci Güngör, ilçe başkanı Nilay Şişman Merttürk, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle birlikte S.S. 87 No’lu Uzunçiftlik Kasalı Damperli Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Yıldızlı’yı kooperatif başkanı Aydın Merttürk ve kooperatif yöneticileri karşıladı.

“SORUNLARINIZI BİLİYORUM”

Burada kısa bir konuşma yapan Yıldızlı şu ifadeleri kullandı: “Ben de sizinle aynı sektördeyim. Bir araç filom var. Yurtiçinde ve yurtdışında tırlarım bulunuyor. Yaşadığınız bütün sıkıntıları çok iyi biliyorum. Bu sıkıntıların çözümü için çalışacağımın sözünü veriyorum. Esnaf olarak kazandığınız 3 kuruşun büyük bir bölümünü sigortaya ve kaskoya harcıyorsunuz. Yap işlet devret modeliyle yapılan otoyollarda yediğiniz haksız cezalar karşısında muhatap bulamıyorsunuz. Hem bu yolları zorunlu olarak kullanıyorsunuz hem de cezalarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Bu sorunları ortadan kaldırmak için bütün yasal hazırlıkları yapacağız.

“KOCAELİ’Yİ DEPREME HAZIRLAYACAĞIZ”

Biz sadece kendi sorunlarımızı değil, kentin sorunlarını da düşünmek zorundayız. Hamaset dağıtmaya gerek yok. Deprem bina altında kalmayın. Bina altında kaldığınızda telefonlarınız ulaşılabilir olsun. Benim deprem bölgesinde gördüklerim gerçekten içler acısıydı. Hiç unutamayacağım anlar yaşadım. Depremin 2. günü gücüm yettiğince kendi araçlarımla bölgedeydim. 3. günün sonuna kadar bölgede hiçbir çalışma yoktu. Deprem felaketinin acı yüzünü gördük. İnşallah iktidar olduğumuzda Kocaeli’de gerekli çalışmaları ivedilikle yapacağız ve kentimizi depreme hazırlayacağız. Bu bizim en önemli gündem maddemiz olacak.”

“LİYAKATLI YÖNETİCİLER”

CHP heyeti kooperatif ziyaretinin ardından İstasyon Mahallesi’nde hizmet veren esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşla sohbet eden Yıldızlı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na genel seçimlerde ise Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek istedi. Yıldızlı, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaşadığınız bütün sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümleri için hukuk sistemini düştüğü yerden ayağa kaldıracağız. Adaleti ve hukuku yeniden tesis edeceğiz. Kurallar uygulandığında, liyakatlı yöneticiler görev yaptığında Türkiye hızla kalkınacak. Ekonomik sorunlar hızlı bir şekilde ortadan kalkacak. Türkiye hak ettiği şekilde, halk için, halktan yana bir yönetime kavuşacak” dedi.

“BAHAR GELİYOR”

Yıldızlı ve beraberindekiler daha sonra Kartepe Kapalı Pazar Alanı’na geçti. Kartepe'de kapalı pazar alanında esnafın ve vatandaşın derdini dinleyen CHP’liler parti politikalarını anlattı. Pazar esnafıyla uzun süre sohbet eden Yıldızlı, “Bugün Kartepe Kapalı Pazarı’ndaydık. Pazar hareketli. Pazar bereketli. Fakat gördük ki torbalar boş. Ana besin maddeleri dahi ateş pahası olmuş. Güzel ülkem kendi ürettiği meyve ve sebzeyi bile artan nakliye, gübre, tohum fiyatları nedeniyle pahalıya yiyor. Biz pazar alışverişi yaparken bile hesap kitap yapacak bir millet değiliz. Ekonomi, liyakat sahibi bürokratlarla ayağa kalkacak. Vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında pazar alışverişini dilediği gibi yapacak. Bahar geliyor, bahar. Söz veriyoruz bu topraklarda yaşayan herkesin yüzü yeniden gülecek” şeklinde konuştu.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.