Patron fabrikayı boşaltıp kaçtı

Patron fabrikayı boşaltıp kaçtı

 Kocaeli’nin yeni Gölcük yolu üzerinde kurulu olan ve 1970 yılından beri faaliyette bulunan Gürsan Demir Çelik Fabrikası'nın patronu bir gecede fabrikayı...

 

Kocaeli’nin yeni Gölcük yolu üzerinde kurulu olan ve 1970 yılından beri faaliyette bulunan Gürsan Demir Çelik Fabrikası'nın patronu bir gecede fabrikayı boşaltıp kaçtı. Durumun fark edilmesi üzerine firmada çalışan 68 işçi kendilerini fabrikaya kapatarak nöbet tutmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde patronları tarafından süresiz izne çıkartılan 68 işçi ertesi gün tedbir amaçlı fabrikaya geldiklerinde firma tabelasının indirilmiş, içerideki malzeme ve makinaların bir kısmının götürülmüş olduğunu gördü. Fabrikanın boşaltılmış olduğunu gören işçiler Olayla ilgili şaşkına dönerken tüm uğraşlara rağmen yetkili hiç kimseyle iletişim kuramadı. Patronlarındansa haber alınamıyor.

 

İŞÇİLER FABRİKA İÇİNDE NÖBET TUTUYOR
İşsiz kalan ve alacaklarının hiçbirini alamayan işçiler fabrika içinde kalan az miktardaki malzemeyi alacaklarına karşılık koruma altına almak için fabrika içinde nöbet tutmaya başladı. İşçiler alacaklarının patron tarafından verilinceye kadar fabrika içerisinde ki bekleyişlerini sürdüreceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.