Pastacılar’da Aysel kazandı

Pastacılar’da Aysel kazandı

9.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda 28 yıllık Yaşar Yılmaz’ın başkanlığı sona erdi. Yeni oda başkanı Fatih Aysel oldu.

Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkârlar Odası 9.Olağan Genel Kurulu Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. 320 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 132 üye oy kullandı. Fatih Aysel 70 oy alarak yeni başkan seçilirken, mevcut başkan Yaşar Yılmaz ise 62 oy alabildi. Seçim sonucuna göre 28 yıldır görevde olan Yaşar Yılmaz seçimi rakibinin 8 oy gerisinde tamamlarken, odanın yeni başkanı Fatih Aysel oldu.

Kongre sonucunda 7 kişilik yönetim ve 3 kişilik denetim kurulu belirlendi. Kongrenin ardından konuşan Aysel, “Bu seçimin kaybedeni yok, sektör kazandı. Önceki yönetimle birlikte yöneteceğiz, deneyimi ve tecrübeyi yok saymayacağız” ifadelerini kullandı.

Fatih Aysel'in yönetim kurulu listesi: Fatih Aysel (Başkan), Hüsnü Kalkanoğlu, Bahattin Bal,

Emrah Çakır, Muhammet Kalkan, Pelin Akyüz, Abdulselman Çağın.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.