Paşa'dan imza şov

Paşa'dan imza şov

Gebze’nin 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ndeki temsilcisi Mustafapaşaspor, renklerine bağladığı oyuncular için imza töreni düzenledi.

Kulüp binasında gerçekleşen imza törenine katılan sarı-lacivertli ekibin çiçeği burnunda yöneticisi Sinan Çeper, yeni transferlere hoş geldin dileklerini iletti. Yeni sezonda Gebze futbolunu en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen, aynı zamanda CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi de olan Sinan Çeper, “Mustafapaşaspor’un dokusuna uyan oyuncularla anlaştık. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. İnşallah sezon içinde önemli başarılara imza atacağız” dedi.

 9 TRANSFERDEN 8’İ İMZALADI

Törende Tavşanlıspor’dan Onur ve Mert, Kirazpınar’dan kaleci Furkan, Genç Kale’den Ferhat, Kongolu Zaki, Boluspor’dan Berat, Çerkeşli’den Kubilay ve Modafen’den Mert Can kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imza attı. Ayrıca Mustafapaşa’nın Ünye 1957’den transfer ettiği Berk, izinli olduğu için imza törenine katılamadı. İç transferde ise Ender, Eser, Gökhan, Yusuf, Aykut, Yunus, Mustafa, Önder ve Erdoğan ile yeniden anlaşmaya varıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.