Parlar Veda ziyaretlerine başladı

Parlar Veda ziyaretlerine başladı

   Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, 5 yıllık görev süresi dolan Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ı makamında ağırladı. Başkanlık...

 

 

 Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, 5 yıllık görev süresi dolan Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ı makamında ağırladı.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette öncelikle yeni görev yerinde başarı dileklerini ileten Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş aynı zamanda Çayırova için yaptığı çalışmalardan dolayı da Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’a teşekkürlerini sundu. 

Çayırova’da kurumların ve idarecilerin her zaman uyum içerisinde çalıştığını belirten Akbaş, bu anlamda Çayırova’nın çok şanslı olduğunu söyledi. Ayrıca Akbaş, Eskişehir iline bağlı Odunpazarı ilçesindeki yeni görevlerinden dolayı Parlar’a bir kez daha başarılar diledi.

Eğitimden sağlığa, spordan sanata, kültürden sosyal çalışmalara kadar daha birçok alanda gelişen Çayırova’nın mimarları olan Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ziyarette sohbetlerini sürdürdüler. Başkan Akbaş’a gerçekleştirdiği veda ziyaretinin ardından belediye başkan yardımcılarını da ziyaret eden Kaymakam Parlar başkan yardımcıları ile de bir süre sohbet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.