Parklara Koşan Çocuklara Sürpriz

Parklara Koşan Çocuklara Sürpriz

Verilen izinle 11:00 ile 15:00 saatleri arasında parklara koşan, gönüllerince eğlenen çocuklara sürpriz yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kitap, çikolata, şapka; çocuklarıyla parklara gelen ailelere de maske ve hijyen seti hediye etti.

Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında çocukları salgından korumak amacıyla alınan sokağa çıkma kısıtlamasına İç İşleri Bakanlığının genelgesiyle bugün 11:00 ile 15:00 saatleri arasında ara verilmişti.  0-14 yaş aralığındaki çocukların aileleriyle birlikte gittiği parkları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara çeşitli hediyeler ebeveynlerine de maske ve hijyen seti dağıttı. İlk kez Çarşamba günü uygulanan ve çocukların yararlanabildiği sokağa çıkma izninde Gebze’deki tüm parklar, günler öncesinden belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilmişti.

ÇOCUKLARA TÜRLÜ HEDİYELER

Cıvıl cıvıl sesleriyle doldurdukları parklarda gönüllerince koşup oynayabilen çocuklar, Başkan amcalarının sürpriz ziyaretine de oldukça sevindi. Arapçeşme, Güzeller, Beylikbağı ve Mimar Sinan mahallelerindeki parkları ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çocuklara kitap, çikolata, şapka; çocuklarıyla parklara gelen velilere de maske ve hijyen seti hediye etti.

BÜYÜKLERE VE ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR

Sosyal mesafe kuralını çocuklara ve ailelerine tekrar hatırlatan Başkan Büyükgöz, “Verilen izinle parklara koşan çocuklarımız bir nebze de olsa enerjilerini koşup oynayarak atıyorlar. Bu zor günleri hep birlikte atlatmamıza çok az kaldı. Özveriyle evlerinde kalan çocuklarımıza ve 65 yaş üstü büyüklerimize anlayışları ve kurallara uymalarından ötürü teşekkür ediyorum. Rabbim tüm çocuklarımıza hayırlı ömürler nasip etsin inşallah” ifadelerini kullandı.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.