Park sezonunda park yenilendi

Park sezonunda park yenilendi

Çayırova Belediyesi parkları yenilemek için park sezonunun açılmasını bekledi. Yeşil Vadi ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkları’nda kauçuk zemin yenilendi

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklarda bakım ve yenileme çalışmalarına parkların yoğun şekilde kullanılmaya başlandığı, park sezonunda da devam etti. Yaz aylarıyla birlikte ilçe sakinleri ve Çayırovalı çocukların yoğun vakit geçirdiği parklarda, çim serme, yenileme ve kauçuk döşeme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların yanı sıra parklarda deforme olmuş veya hasar görmüş oyun grupları da yenileniyor.

KACUK ZEMİNDE YENİLEME

Çayırovalı miniklerin ve vatandaşların, daha sağlıklı, daha konforlu ve daha güvenli ortamlarda vakit geçirmelerini amaçlayan ekipler, Yeşil Vadi Parkı’nın kauçuk zemininde yenileme çalışması yaptı. Bununla beraber Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın da kauçuk zeminini yeniledi. Ayrıca İnönü 130. Sokak Parkı ve Recep Aktürk Parkı’nda çim serimi tamamlandı.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.