Panele Büyük İlgi

Panele Büyük İlgi

Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü, Belediye Derincespor Kulübü’nü tanıtmak ve öğrencilerle kulüp arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla panel düzenledi.

PANELE ÖĞRENCİLER KATILDI
Derince Belediyesi Spor Müdürlüğü, ilçe sporunu en üst seviyede temsil eden ve Belediye Derincespor Kulübü’nü tanıtmak ve lisedeki öğrencilerle kulüp arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla panel düzenledi. Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen panele Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yusuf Cömert, Belediye Derincespor U 19 takımı antrenörü Sinan Kahraman ve Belediye Derincesporlu futbolcu Hamza Mutlu katıldı.
HAMZA MAÇA DAVET ETTİ
Liseli öğrencilerin ilgi gösterdiği panelde Derince Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yusuf Cömert, Belediye Derincespor U 19 takımı antrenörü Sinan Kahraman ve Belediye Derincesporlu futbolcu Hamza Mutlu öğrencilerin sorularını yanıtlarken gösterilen ilgiden son derece memnun kaldılar. Tecrübeli futbolcu Hamza Mutlu bugün oynanacak Belediye Derincesspor ile Karşıyaka arasında oynanacak karşılaşmaya öğrencileri davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.