PAGEV KONGRESİ’NDE: “Plastik ambalajda güncel tehditler ve fırsatlar” masaya yatırılacak

PAGEV KONGRESİ’NDE: “Plastik ambalajda güncel tehditler ve fırsatlar” masaya yatırılacak

Yarattığı katma değer ve sağladığı istihdam ile sanayinin en hızlı büyüyen sektörlerinden plastik, büyük bir tehdit altında.

 Tüm dünyada plastik karşıtlığı çığ gibi büyüyor. Bir yandan ekstra vergiler diğer yandan yasaklama kararları derken sektör çıkış yolunu arıyor. Türkiye plastik sektörünün birleştirici gücü PAGEV, 22 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Swissotel The Bosphorus’da “Plastik Ambalajda Güncel Tehditler ve Fırsatlar” ana teması ile düzenleyeceği 6. PAGEV Uluslararası Plastik Ambalaj Kongresi sektörün geleceğine ışık tutmaya hazırlanıyor.
Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nın (PAGEV), bu yıl altıncısını düzenleyeceği “Uluslararası Plastik Ambalaj Kongresi”ne sayılı günler kaldı. Ambalaj sektörünün en önemli organizasyonlarından biri haline dönüşen Kongre, 22 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Swissotel TheBosphorus’da gerçekleştirilecek. Her yıl çıtayı daha da yukarıya taşıyan organizasyonda Türkiye ve yurtdışından uzmanlar, sektör temsilcileri ve akademisyenler sektörün geleceğini mercek altına alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.