“Özlenen bir tablo gerçekleşiyor”

“Özlenen bir tablo gerçekleşiyor”

 CHP Darıca belediye başkan aday adayı olan Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu yarın yapılacak olan önseçimle ilgili olarak partililerin yıllardır özlediği...

 

CHP Darıca belediye başkan aday adayı olan Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu yarın yapılacak olan önseçimle ilgili olarak partililerin yıllardır özlediği tablonun gerçekleştirdiği belirterek, tüm üyelere sandığa gelip oy kullanmasını istediler.

 

25 YIL SONRA ÖZLENEN TABLO

Darıca’da yapılacak olan önseçimle ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Yakup Törk, “Yıllardan beri partililerimizin özlem duyduğunu bir tablo gerçekleşiyor. Aday adaylık sürecinde gerek şahsın gerekse diğer aday adayımız Cengiz Bey seviyeli bir yarış yaptık. Ancak yarın partililer sandık başına gidip adayı belirleyecekler. Ben tüm partililerin sandığa gelip oy kullanmalarını istiyorum. Aday adaylık sürecinde görüştüğüm tüm partililerden olumlu cevaplar aldım. Ancak sandıktan kim aday çıkarsa çıksın onun etrafında birlik olup seçimlere çalışacağız” dedi.

SEVİYELİ BİR SÜREÇ GEÇTİ

 

Diğer aday adayı olan Cengiz Hamşioğlu da, “Partililerimizin tümüne sesli mesaj göndererek sandığa gelip oy kullanmalarını istedik. Aday adaylık sürecinin seviyeli bir şekilde tamamladık. Yıllar sonra tüm partililerin özlem duyduğunu adayını kendi belirleme durumu gerçekleşiyor. Sandıktan şahsım veya Yakup Bey çıkması durumunda partiden el ele vererek adayımızı omuzlara alıp çıkacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.