Özhaseki'den deprem bütçesi eleştirisi

Özhaseki'den deprem bütçesi eleştirisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi; algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

 

Darıca Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni'ne katılan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Türkiye'de yıllardır belediyecilik konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, hizmet ve sosyal belediyeciliği Türkiye'ye gösterdiklerini söyledi.  Belediye başkanlarının da bu konuda gayretli olması gerektiğine işaret eden Özhaseki, şunları kaydetti: "Üzülerek söylüyorum. İstanbul için yakın bir tehdit var. Bütün bilim adamları bunu söylüyor ama oradakilerin hiç umurunda bile değil. Geçtiğimiz yıl itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB); algı operasyonları için, yani kendilerini iyi, yapılmayanı yapılmış, olmayanı varmış gibi göstermek için ayırdıkları bütçe 845 milyon lira. Depreme hazırlık bütçesi ise 450 milyon lira. Böyle bir şey olabilir mi? İstanbul gibi bir yerde sadece algı operasyonu için 845 milyon lira ama depreme hazırlık için 450 milyon lira, sosyal tesisler için 12 milyon lira” dedi.

 

Haber: AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.