Özgürlüğün kanatları otizmli çocuklar için açıldı

Özgürlüğün kanatları otizmli çocuklar için açıldı

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü, Tiyatro Vizyon Ekibi ve Gebze Otizm Derneği sosyal sorumluluk projesini tamamlandı.

Tiyatro Vizyon kurucularından aynı zamanda Aldosk Gebze'nin Basın Sözcüsü Ayfer Akay sosyal sorumluluk projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir varmış bir yokmuş, iyiler ve kötüler bir arada yaşarmış’ diye başlayan oyunlumuz Minik Arge Anaokulu'nun bahçesinde tamamlandı. Çocuklarla bahçede tiyatro oyunuyla buluştuk ve bu buluşmanın en güzel yanı kapıların iyiliğe açılmasıydı. Gökten üç elma düşmedi mesela ama birbirinden tatlı çocuklarla sahnede bir arada olduk ve iyiliği yaydık.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Aldosk olarak en başından beri söylediğimiz üzere sadece doğa gezileriyle değil sosyal sorumluluk projelerimizle de yer almak istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz. Çünkü çalışmak, üretmek, destek olmak gerek. Böylesine anlamlı proje için destek olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Gerek Albatros gerek Tiyatro Vizyon olarak her zaman otizmin farkındayız onların yanındayız” dedi.

 

kanat-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.