Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi ve Emekliler Derneği anlaşma imzaladı

Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi ve Emekliler Derneği anlaşma imzaladı

27 yıldır kentimizin ilk özel hastanesi olarak sağlık hizmeti sunan Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi, sivil toplum örgütlerine, derneklere, sendikalara meslek odalarına yönelik toplumsal fayda sağlamak ve sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi’nden yapılan açıklamada, ‘’ Gebze Emekliler Derneğiyle ortak bir çalışma sonucu, Türkiye’de önemli bir kitleye sahip olan ve ülkemizin refahına gelişimine emek ve çabalarıyla katkı sunan Emeklilerimize yönelik sosyal sorumluluk kapsamında farkındalık hizmetleri ürettik.

Ortak mutabakat sonucu, Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi olarak Emekliler Derneği üyelerine yönelik yaptığımız bir dizi sağlık hizmetlerinde özellikle Nöroloji, Üroloji ve kadınlara yönelik Mamografi hizmetlerinde sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık çalışmaları gerçekleştirme kararı aldık.

Gerçekleştireceğimiz bu değerli ortak çalışmada, Emekliler Dernek başkanımız Ali Tunç’ a başkan yardımcısı Ramazan Kibar’ a ilgi ve alakaları için Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi adına çok teşekkür ederiz.’’

TUĞÇE YAKICI 1-5.jpg2-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.