Özel Yeni Atlas’ta mezuniyet töreni

Özel Yeni Atlas’ta mezuniyet töreni

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Özel Yeni Atlas 8. sınıflarına görkemli bir mezuniyet töreni ile veda etti.

Öğrencilerin heyecanı, velilerin halkı gururunun hakim olduğu  törende duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı. Gecenin yıldızları isimlerinin yazılı olduğu yıldızlı yoldan geçerek onları heyecanla bekleyen misafirlerin yanına ulaştılar.

FUAT AKYEL KONUŞMA YAPTI

Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel yaptığı konuşmada, “Değerli öğrencilerimiz, bugün burada size veda etmiyoruz. Okulu hep beraber yuva yaptığımızı, aileniz gibi hisseden bizleri unutmayacağınızı, biliyoruz çoğu insanın kaybettiği vefa denilen meziyeti her zaman yaşatacağınızdan şüphemiz yoktur. Her zaman Özel Yeni Atlaslı olmanın onurunu taşıyacağınızı biliyoruz” dedi.

OKUL BİRİNCİSİ VEDA ETTİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Özel Yeni Atlas 1.si olmayı başaran Süeda Körük tüm arkadaşları adına konuşma yaparak tüm öğretmenlerine bu süreçte destekleri için tek tek teşekkürlerini sundu ve arkadaşlarına başarı dileklerini ileterek veda etti.

Öğrenciler mezun olmanın haklı gururu ile büyük coşkulu bir şekilde 10’da geriye sayarak keplerini göklere fırlattılar. Tüm misafirle bu unutulmaz anlara şahit olarak bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.