Özel Yeni Atlas Öğrencileri Atatürk’ü andı

Özel Yeni Atlas Öğrencileri Atatürk’ü andı

Kurtuluş Savaşı’nın Önderi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81.yıl dönümünde ‘’Özel Yeni Atlas Ailesi’’ olarak saygı, gurur ve özlemle anıldı.

Yapılan açıklamada, “Saat 09.05 geçe siren sesinin çalmasıyla başlayan hüzün  ve gözlerimizdeki üzüntüyü kalplerimizdeki gururla bir nebze kapatabildiğimiz   bu günde duygulu bir  anma programı gerçekleştirildi. Program Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Çisem Engin’den Atamız’ı bir kez daha dinleyerek  Türk milletine duyduğu sevgiyi, gösterdiği hedefleri , devrimlerini bizi biz yapan bu eşsiz lideri özlemle anarak devam etti. “Bir Ömrün Hikayesi” adlı oratoryo gösterisiyle ise duygu dolu anlar yaşanırken öğrencilerin seslendirdiği “Efem Türküsü” yürekleri sızlattı. Öğrencilerimiz atamıza karanfillerini sundu.
Büyük Kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk,
Okul Müdürü Yeliz Altunbaş:’’  Bütün ömrünü hizmetine verdiğin Türk milleti ile beraber senin huzurunda saygı ile eğiliyoruz. Vatan sana minnettardır.  Bizler emanetin olan Türkiye Cumhuriyet’ine her zamanki gibi yürekten sahip çıkarak sana layık bir millet olmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.”dedi.3-195.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.