Özel Kalem’de “özel” talep sonrası Müdür Bey “Kalabalığı” kovdu!

Özel Kalem’de “özel” talep sonrası Müdür Bey “Kalabalığı” kovdu!

Gebze Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan bir basın mensubunun, “Özel görüşmem lazım, burası çok kalabalık” talebine eyvallah etti. İçerideki üç kişi “kovulmayı” beklemeden odadan çıktı!

Hürriyet Mahallesi’nde bir yurttaşın tapu vakası ile yakından ilgilenen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, belediye meclis üyeleri Gökhan Yamen ve Saide Arslan Çalışkan; Özel Kalem Müdürü Dursun Ali Arslan’ın bulunduğu odada beklerken ve sonrasında ilginç hadiselere tanık olundu.

“NEYMİŞ HALKIN SORUNU”

DEDİĞİ DUYULMADI

Başkan Büyükgöz’ün makam odasından CHP heyeti girmeden önce bir basın mensubu çıktı. Heyete selam verdi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan basın mensubuna bir vatandaşın sorunu için geldiklerini söyledi. “Öyle mi, neymiş halkın sorunu?” dediği duyulmayan basın mensubu Orhan’ın “Çayını içmeye geleceğim” talebi üzerine, “Tabi başkanım. Beklerim” dedi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE

ÖZEL GÖRÜŞME TALEBİ

CHP heyeti içeri girdikten sonra Özel Kalem Müdürlüğü’nde bizle birlikte üç kişi daha beklerken aynı basın mensubu Dursun Ali Arslan’a, “Sizinle özel konuşmam lazım beş dakika ama burası çok kalabalık” cüretini sergiledi.

BÜYÜKGÖZ’ÜN TEMSİLCİSİ

ARSLAN TALEBİ KABUL ETTİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün temsilcisi Dursun Ali Arslan halkın oturduğu; şahsına özel görüşmeler yapsın diye değil Büyükgöz ile görüşecek olanlar beklesin diye tahsis edilen yerde o teklifi kabul etti.

Arslan’ın, “Senin haddine mi düşmüş benim odamdaki kişileri ‘kalabalık’ diye tanımlamak. Hiç mi anne baba terbiyesi almadın. Bu ne cüret ve ahlaksızlık” diyeceği sanılıyordu! Demedi.

DİĞER ÜÇÜ KÜLTÜRLÜYDÜ

KOVULMAYI BEKLEMEDEN ÇIKTI

Arslan’ın içeridekileri kibar bir dille aslında kovmak içeren cümlelerle dışarı davet etmesine gerek kalmadı. O esnada orada yer alan beş kişiden nezaket ve kültür sahibi olan, aileden verilen o terbiyeyi alan ve edinen üçü odadan ayrıldı.

ULUSALDA YERELDE

“BEDAVADAN” METHİYELER

Öte yandan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e “bedavadan” methiye düzen yayınlar arasına ulusalın ardından yereller de dahil oldu. Bir süre önce “havuz medyası” diye tanımlanan bir gazetede Büyükgöz’ün Gebze’yi uçurduğuna dair haber yer almış, Gebze yerel basınında çok sayıda yayın organı o haberin paralı yaptırıldığını öne sürmüş, Büyükgöz herhangi bir bedel ödenmediğini söylemişti.

ÇOK BAŞARILI VE ÇOK SEVİLİYOR…

Belediye içinde bazı müdürlükleri dolaştığımız o gün bir gazetenin ücretsiz yayını olarak dağıtılan, kapağında ve iç sayfaların çoğunda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ne kadar başarılı ve halk tarafından sevilen bir belediye başkanı olduğu anlatılan çalışmalar ile dopdolu….

MASADA DEĞİL MÜZEDE SANKİ!

 Halkın sorunları ile değil ama Büyükgöz ve sayfalarındaki diğer zevata konu mankeni gibi fotoğrafları ile yer aldığı dergiden de hemen her masada birer ikişer görüldü ama bir kişinin dahi dokunup okuduğuna tanık olunmadı. Halkımızın ilgili dergiye müzede sergilenen ve dokunulması yasaklı eserlere gösterdiği hassasiyet ile yaklaşımda bulunması, dikkat çekti.

KESİN HESAPTA AÇIĞA ÇIKABİLİR

Bölgemizde belediye başkanlarının değişip sistemin baki kaldığı malum. Şayet bir önceki dönemin alışkanlıkları sürüyor ve o tür yayınlarda yer almak da ücretsizse diyecek bir şey yok. 2020 yılına dair kesin hesap görüşmelerinde basına aktarılan kaynakta detaylandırmaya gidilirse her iki yayının “bedava” mı, “ücretli” mi olduğu açığa çıkacaktır. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.