ÖZEL İLİM BÖLGEMİZİN GURURU OLDU

ÖZEL İLİM BÖLGEMİZİN GURURU OLDU

03 – 06 Mayıs 2018 günü İzmir’de düzenlenen Tenis Küçükler Erkek Türkiye Birinciliği Yarışmaları sonuçlandı.  Özel İlim Ortaokulu öğrencileri Emirhan Bulut ve Atakan Karahan yarışmalarda Kocaeli’ni ve okullarını temsil ettiler.

Bölgelerini temsil eden 15 okulun ve 44 sporcunun katıldığı maçlarda tüm rakiplerini üstün bir başarıyla eleyerek “Tenis Küçük Erkekler Türkiye Birincilik” kupasını kazandılar. Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, Öğrencilerimiz disiplinli ve kararlı çalışmalarının sonucunda Türkiye birinciliklerini elde ettiler. Sporun çocuklara verdiği fiziksel ve zihinsel gelişimi destekleyen yönünü görmemek mümkün değil. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Halil Bulut, “İlim Koleji olarak her zaman akademik başarının yanında sporu ve sporcuyu destekliyoruz. Öğrencilerimizi de spora yönelmeleri konusunda her türlü desteği veriyoruz. Sporun getirdiği öz denetim, çocukların ileri yaşlarında daha başarılı bir insan olmalarında etkili oluyor. Gösterdikleri üstün gayretten ötürü öğrencilerimiz Atakan ve Emirhan’ı, ailesini, öğretmenleri Faruk Akcan’ı, GTK’yı ve tüm antrenörlerini kutluyorum” dedi.

ozel-ilim.jpgozel-ilim-1.jpgozel-ilim-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.