Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi 2.Şubesini Gebze’ye açtı

Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi 2.Şubesini Gebze’ye açtı

Yıllar boyunca tamamen çocuklara yönelik sağlık hizmeti veren bir merkez olan Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi 3 Nisan 2023 itibarıyla, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde açıldı.  

Kocaeli’de tek olan ve 16 yıldır 7/24 hizmet veren uzman çocuk doktoru, yine ilkleri başarmaya devam ediyor. Kocaeli’nin nüfus yoğunluğu fazla olan Gebze’de çocukların sağlığı için yeni bir şube açma kararı aldılar. Hizmet kalitesi, hasta memnuniyeti ve çalışan memnuniyetini önemseyen bir ilkeyle yola çıkan Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi’nin Genel Müdürü Tuncay Alan yapmış olduğu açıklamada; ‘’2008 yılında Kocaeli’nin Merkezi’nde 7/24 Uzman Çocuk Doktoru kapsamında başlayan sağlık yolculuğumuz 2017 yılında tıp merkezine dönüşmemizle beklentileri karşılamak adına yeni binamıza geçtik ve 16 yıldır neredeyse kentin tüm çocuklarını muayene ettiğimiz söylesek abartmış olmayız.

“GEBZE HALKINA HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYACAĞIZ”
Bundan 16 yıl önce çıktığımız yolculukta istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni bir şube beklentisi doğdu. Kocaeli’nin nüfus yoğunluğu fazla olan ilçesi Gebze şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz.24 saat uzman çocuk doktorunun yanında diğer branşlarda da hizmet vereceğiz. Konum olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin karşısında Osman Yılmaz İstanbul Cad.No:38, Gebze/KOCAELİ ‘de bulunan Özel Gebze Cerrahi Tıp Merkezi olarak bilinen sağlık kuruluşunun isim değişikliğini yapıp Özel İlgi Ailesi’ne dahil ettik. 16 yıllık tecrübenin ve güvenin verdiği deneyimle Gebze halkına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Hedefimiz 7/24 Uzman Çocuk Doktoru hizmetini diğer illere de taşımak.

HANGİ BRANŞALARDA HİZMET VERİLİYOR?
Kurucu ortakları çoğunluğu doktorlardan oluşan  Tuncay Alan, Yaşar Ellialtı ,Yusuf Çalışkol, Ersin Öztürk, Özlem Kantaş, Akın Kaynarpınar, Neslihan Baranoğlu Him, Metin Şen, Murat Sağlam, Serkan Atıcı, Müjgan Keskin Çalışkol’dan   oluşan merkezimizde 7/24 Acil Servis ve 7/24 Uzman Çocuk Doktoru, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ,Dahiliye, Ortopedi ve Travmatoloji ,Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji ,Göz sağlığı ve Hastalıkları , Radyoloji , Çocuk Cerrahisi, Sünnet Laboratuvar, Anestezi ve Reanimasyon, Check-up, Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyet, Psikoloji, İşe Giriş Sağlık Tetkikleri , Medikal Estetik  alanında da hizmet verilmektedir” denildi.
Haber: Tuğçe YAKICI
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.