Özel Gebze Koleji’nden haftasonu kursları

Özel Gebze Koleji’nden haftasonu kursları

Özel Gebze Kolejinde hafta sonları öğrencilerin ve velilerin katılacağı kurslar düzenlendi.

Okul Müdürü Nevin Aslan yaptığı açıklamada şunları ifade etti: 
“Okulumuzda eğitsel yaşantılarla akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerin ilgi alanlarını ve becerilerini geliştirebileceği fırsatlar da sunmaktayız. Böylece okulumuz öğretim işlevlerini dersler aracılığıyla yürütürken eğitim işlevlerini ise ders dışı etkinliklerle bütünleştirmekteyiz.
Okulumuz da her türlü kulüp ve etüt çalışmalarının öğrenciye sebat etme, grup içi çalışma, yönergeleri takip etme, otorite figürleri ile anlaşma ve akranlarla uyum sağlama gibi becerileri kazandırmaktadır. Öğrencilerimizin hem okulda hem de yetişkinlik yaşamında başarılı olabilmeleri için bu etkinliklerin önemi fazladır. Hayat bakış açılarını geliştirmekte, meslek seçimlerini dahi etkileyecek ek beceriler kazanmaları sağlanmaktadır.
Hafta sonu kurslarımız; piyano kursu, Basketbol kursu, Hobi kursu, Müzik Atölyesi vb… gibi çalışmalarla öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini sağlayacaktır.” 

VELİLER ATÖLYE ÇALIŞMALARINA KATILDI
Okul Müdürü Nevin Aslan, “Her ne kadar atalarımız “Ağaç yaşken eğilir” demiş olsalar da öğrenmenin yaşı yoktur. Öğrenmeyi sürdüren herkes genç kalır düşüncesiyle yola çıkarak velilerimizde okulumuzdaki atölye çalışmalarına katılarak keyifli zamanlar geçirecekler. 
Okulumuz 1997’den beri 22 yıldır binlerce öğrenci mezun edip öğrencilerimizin çocuklarını okutmanın gururunu da yaşıyoruz. Bu yıl da geçen yılda olduğu gibi çalışmalarımızın başarıyla ödüllendirilmesi bizim motivasyonumuzu daha da arttıracaktır. Dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.