Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesinde Münazara

Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesinde Münazara

Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesi öğrencileri Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Ortaöğretim Kurumları arasında düzenlediği 'Liseler Arası Münazara Yarışması’na katıldı.

On altı okul arasında düzenlenen münazarada  Hisar Anadolu Lisesi ile Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi  finale kaldı. Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmada öğrenciler iktidar kanadında Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesi “Yapay Zeka İnsanlığın Geleceği İçin Yararlıdır” tezini savundu. Kıyasıya geçen yarışmada çok az bir farkla Özel Gebze Hisar Anadolu Lisesi ikinciliği elde etti.

Yarışmaya katılan okullara katılım belgeleri verildikten sonra kupa takdimini jüride de  yer alan Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Benan Durukan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı  yaptı.  Yarışmaya okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Simay Gözde Köse koordinatörlüğünde hazırlanan öğrenciler final sonrası okullarında coşkuyla karşılandı. Okul Müdürü Musa Karaca; yoğun çalışmaları ve finale kalmalarından dolayı öğrencileri tebrik edip öğrenci ve öğretmenlerine başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.