Özel Gebze Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri devam ediyor

Özel Gebze Anadolu Lisesi’nde kariyer günleri devam ediyor

Özel Gebze Anadolu Lisesi, öğrencilerini geleceğe daha iyi hazırlamak amacıyla “Kariyer Günleri” etkinliklerini bu yıl da sürdürüyor.

Özel Gebze Anadolu Lisesi düzenlediği kariyer günleriyle öğrencilerin mesleklerini doğru seçmelerini, yapmak istedikleri mesleklerin teorik yanıyla birlikte pratik yanı hakkında da bilgi sahibi olmalarını hedefliyor. Kariyer Günleri etkinliğinin bu yıl ki ilk misafiri Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu oldu.  Dr. İlhan Kadıoğlu özgeçmişi ve kendi kariyer yolculuğunu anlatarak başladığı konuşmasını Tıp Fakültesi ile ilgili bilgilerle sonlandırdı. 

 

kariyer-2.jpg

 

PLAKET TAKDİMİ İLE SONA ERDİ

Konuşmasında yer verdiği somut örnekler ve motivasyon dolu sözleriyle öğrencilere renkli bir sunum yaptı.  Özel Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir dikkat ve heyecanla dinledikleri Dr. İlhan Kadıoğlu’na yönelttikleri sorulardan ve aldıkları cevaplar karşısındaki memnuniyetlerinden bu etkinliğin amacına ulaştığı gözlendi. Etkinlik, Özel Gebze Anadolu Lisesi Okul Müdürü Aysel Cengizhanoğlu’nun teşekkür konuşması ve Dr. İlhan Kadıoğlu’na plaket takdimi ile sona erdi.

 

kariyer-3.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.