Özel Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerinden fabrika ziyareti

Özel Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerinden fabrika ziyareti

Özel Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri, üretim faaliyetleri ile adından söz ettiren EPAŞ şirketler grubu bünyesinde yer alan Kar Plastik Fabrikasını ziyaret ettiler.

Uzun yıllardır sanayi ve daha pek çok alanda kolları olan Epaş Şirketler grubu bünyesinde yer alan Özel Gebze Anadolu Lisesi, öğrencilerine yurdumuzda sadece tahıl veya hayvancılık değil, sanayinin birçok dalında üretimin yapıldığı, dünya markası haline gelerek ihracatta yer aldığını öğretmekte.  Teknolojinin kullanıldığı her alanda meslek gruplarına da roller dağıtarak ülke hazinemize katkı sağlayan Kar Plastik fabrikasının yetkilileri, Ar-Ge çalışmalarını, hedeflerini, üretimin aşamalarını ayrıca kaliteden ödün vermeden başarının katlanarak nasıl arttığını Özel Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerine anlatarak yerli ve milli bir marka haline gelmenin gururunu anlattılar.  Güzel anılar ve temennilerle fabrikadan ayrılırken hayallerinde ki meslek ve ideallerin şekillendiğini öğretmenlerine aktaran öğrenciler okul müdürü Aysel Cengizhanoğlu’na bir daha ki ziyarette daha çok bilgi edinmek istediklerini ifade ettiler.

 

fabrika-1.jpg

 

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAKTA

Şekerpınar – Çayırova’da TOSB Organize sanayi bölgesi içinde yer alan Kar plastik, tamamen kendi bandında ticari ve binek araçların önemli plastik aksamlarını üretmekte.  Bu anlamda yerli ve milli bir marka haline gelerek ülkemizde önde gelen üretici firmaların arasında başı çekmekte. Dünyaca çok ünlü araba üreticilerine tedarik sağlayan Kar Plastik Fabrikası, bünyesinde ülkemizdeki eğitimde önde gelen üniversitelerden mezun, kalifiye ve alanlarında uzman çalışanlarıyla büyük başarılara imza atmakta. Ayrıca uzun yıllardır sanayicilikte adından her daim söz ettiren Eyüboğlu ailesi 1964’te Karabük’te başladığı demir ticareti hayatına birçok alanda faaliyette olan fabrikalarını da katarak ülkemize yenilikler kazandırmaya devam ediyor. Özel Gebze Eğitim Kurumlarından mezun olan öğrenciler de bitirmiş oldukları meslek gruplarına göre Epaş Şirketler grubu bünyesindeki şirketlerinde çalışma alanı bulabiliyorlar.

 

fabrika-3-002.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.