Özel Çocuklara Özel Program

Özel Çocuklara Özel Program

Gebze Belediyesi’nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, özel çocuklara özel program.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Gaziler Dağı Atlı Eğitim Merkezi’nde Gebze’nin en özel çocukları için bir program düzenlendi. Çocuklara yönelik atlı terapi eğitimlerinin de verildiği Gaziler Dağı Atlı Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa aileleriyle birlikte gelen çocuklar gönüllerince eğlendi. Özel olarak hazırlanan parkurda ata binen ve boyama etkinliğine katılan çocukların neşesi görülmeye değerdi.

 

ÖZEL ÇOCUKLARLA SOHBET

Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen programa katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, okulda eğitimlerine devam eden çocuklarla bir süre sohbet etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir süre hasbihal eden Başkan Büyükgöz daha sonra Mevlana Mahallesi sakinlerinden Dinçel ailesinin evine konuk oldu.

 

EVİNDE ZİYARET ETTİ

Burada Seyhan Dinçel isimli vatandaşla bir süre hasbihal eden Başkan Büyükgöz kendisine tekerli sandalye hediye etti. Herkesin birer engelle birey adayı olduğunu vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; vatandaşların hayatını kolaylaştıracak hizmetleri Gebze’ye kazandırmak için çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.