Özel Bilge’de Cambrıdge sertifika heyecanı

Özel Bilge’de Cambrıdge sertifika heyecanı

  Özel Bilge Eğitim Kurumlarında bu hafta sertifika heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz eğitim döneminde Cambridge Üniversitesinin hazırlamış olduğu...

 

 Özel Bilge Eğitim Kurumlarında bu hafta sertifika heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz eğitim döneminde Cambridge Üniversitesinin hazırlamış olduğu ESOL sınavlarına katılan öğrencilerimiz, 14 Aralık 2013 tarihinde saat 14.00 da düzenlenen kokteyl eşliğinde yapılan törenle sertifikalarına kavuştu.

 

Bilindiği üzere Cambridge sınavları tüm dünyada kabul görmüş olup sınav sonucu alınan sertifikalar 130 ülkede 13500 kurum tarafından kabul edilmektedir. Tüm bu sınavlar dil yeteneğini açıklamaya yönelik uluslararası düzeyde kabul görmüş bir standart olan ortak Avrupa dil referans çerçevesi ile bağlantılıdır. Özel Bilge Eğitim Kurumları  Genel Müdürü İrfan Yılmaz ''Bizde Özel Bilge Eğitim Kurumları olarak kaliteli eğitime verdiğimiz önemi, öğrencilerimizin İngilizce gelişimini uluslararası alanda tanınan, Cambridge Üniversitesinin ESOL sınavları ile değerlendirmekte ve dünyaca geçerli Cambridge English Sertifikalarıyla belgelemekteyiz ''dedi. İrfan Yılmaz'ın  Bilge ailesinin İngilizceye verdiği önemi vurgulamasından sonra, Cambridge STARTERS, MOVERS, FLYERS ve KET gruplarından oluşan yaklaşık 60 öğrencimizin sertifikalarını Özel Bilge Eğitim Kurumları yönetim kurulu üyesi Canan Kurt'un takdim etmesiyle son buldu. İngilizce Reading(okuma) , Listening(dinleme) , Writing(yazma) ve Speaking(konuşma) becerilerini ölçmeye yönelik bu sınavda öğrencilerin göstermiş oldukları üstün performansları veliler tarafından takdir gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.