Özel Bilge Eğitim Kurumları gazetecileri ağırladı

Özel Bilge Eğitim Kurumları gazetecileri ağırladı

 Özel Bilge Eğitim Kurumları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Darıca Kampüsü’nde kahvaltılı bir program düzenleyerek bölge...

 

Özel Bilge Eğitim Kurumları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Darıca Kampüsü’nde kahvaltılı bir program düzenleyerek bölge basınını ağırladı. Özel Bilge Eğitim kurumları Kurucusu İsmail Kurt, kahvaltı sonrası basın mensuplarına yönelik yaptığı konuşmasında, “Darıca’da bulunan Özel Bilge Eğitim Kurumlarımız profesyonel eğitimci kadrosuyla yeni eğitim kampüsünde eğitim vermeye başlamıştır. Anaokulundan, lise eğitimine kadar profesyonel eğitim kadromuzla çocuklarımızın geleceğini  garanti altına almak en önemli vizyonumuzdur. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasında yardımcı oluyoruz. Hedeflerine yönelik başarılı sonuçlara ulaşıyoruz. Tüm öğrencilerimizi akademik, sosyal ve sanatsal açıdan gelebilecekleri en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Eğitim ve öğretimin okul ile sınırlı olmayıp yaşamın her anında devam eden, sürekli gelişen ve iyileştirilebilen bir süreç olduğu bilincinde eğitim veriyoruz” dedi.

BESIN MENSUPLARI KAMPÜSÜ GEZDİ

Kurum Genel Müdürü İrfan Yılmaz, toplantı sonrasında, basın mensuplarını ilk, orta, lise bölümünden oluşan kampusun tüm fiziksel özelliklerini gezdirerek tanıtımını yaptı. Yılmaz gezi esnasında, “Çocuklarımızın gelişim özelliklerini dikkate alarak, onların öğrenmeye hazır oluşlarına duyarlı, bireysel farklılıkları kabul eden, sevgi dolu bir ortamla bu gelişime imkân hazırlayan, öğrenciyi yakından tanıyan ve takip eden, kaliteli bir sistem oluşturmaktır. Eğitim sistemimiz içinde öğretmen; planlayan, öğreten bir kişi olmakla beraber, çocuğun daha çok kendi kendine öğrenmesine yardımcı olma noktasında gerekli donanıma ve eğitime sahiptir. En son teknolojik donanıma sahip eğitim mekânlarıyla desteklediğimiz eğitim politikamız yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın eğitimine ışık tutmaktadır. Bilge Eğitim Kurumları; öğrencisi, öğretmeni, velileri ve mezunları ile her geçen gün daha da genişleyen, birbirine güçlü bağlarla bağlı büyük bir ailedir. İnanıyorum ki okulumuz, geçmişte olduğu gibi, her zaman, gelecekte de nice başarıların öncüsü olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

EĞİTİM ÜSSÜ GİBİ

 

Yılmaz kampüsün tanıtımına şöyle devam etti. Özel Bilge Eğitim kurumları 1997 yılında eğitim dünyasında Gebze’de parlayan bir yıldız olarak doğdu. 17 yıl içinde ilkleri başardı. 2008 yılında proje şampiyonu, 2013 yılında SBS ikinciliği ile akademik başarısını elde etti. Son altı yıldır bu kategoride ilk 100 de yerini de aldı. Ayrıca bölge birinciliğini açık farkla sürdürmektedir. Darıca yerleşkesini kısa bir sürede bitirerek eğitim deki serüvenine başarı ve azimle devam etmektedir. Darıca yerleşkesinde  anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (Hemşirelik) olmak üzere 4 okul bulunmaktadır. Ayrıca yerleşke 13.000 metrekare kapalı alanda konuşlandırılmış olup 300 kişilik konferans salonu, uluslar arası standartlarda kapalı spor salonu, İngilizce, Almanca dil depertmanları, 22 kişilik akıllı tahta ile donatılı interaktif sınıflar, modern mutfağı, kefetaryalar, jimnastik salonu, görsel sanat atölyeleri, zekâ oyunları atölyesi, 101 kişilik cep sineması ile öğrencilerimizin eğitim ve hayati donatımları için hizmettedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.