Öz Gıda İş’te Ramazan Gülpolat Güven tazeledi

Öz Gıda İş’te Ramazan Gülpolat Güven tazeledi

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığı genel kuruluna tek liste halinde giden Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, seçimi yeniden kazanarak güven tazeledi.

Öz Gıda İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığımızın Olağan Genel Kurulu önceki gün Darıca Elite Hotel’de gerçekleştirildi.  Genel kurula Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, Çizmeci Gıda İnsan Kaynakları Müdürü Ayhan Bulut, Bizim Servis Genel Müdür Yardımcısı Mutlu Yılmaz, Unmaş İK Direktörü Tayfun Arkun, Nutricolour Tarım Gıda Fabrika Müdürü Halil Karabulut, Öz Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Kudret Örgel, Hak İş Kocaeli İl Başkanı Şerafetin Koç, Sivil Memurlar Sendikası İstanbul Şube Başkan Yardımcısı Oğuz Durkut, Merkez Hastaneleri Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Ezgi Yılmaz, Lastik İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Özay Bektaş, Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya, Eğin Tur Genel Müdürü Hüseyin Aysan, Teşkilatımızın Şube Başkanları, Kadın Komitesi Başkanlarımız, delegelerimiz, üyelerimiz ve çok sayıda misafirimiz katıldı.

DİVAN KURULU BELİRLENDİ

Genel Kurul divanın oluşturulmasıyla başladı. Delegelerin önerisiyle kongreyi yönetecek Divan Kurulu; Divan Başkanı Halil Çukutli, Başkan Yardımcıları Hasan Fehmi Bursalı, Aytekin Kaya, Katip Üyeleri ise Tuba Kalaycıoğlu ve Şavaş Başer olarak belirlendi. Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Gebze Şube Başkanı Ramazan Gülpolat, salonu dolduran delegelere ve misafirlere hitap etti. Ramazan Gülpolat, 5. Olağan Genel Kurulun birliğe, beraberliğe ve dayanışmanın artmasına vesile olması temennisinde bulundu. Genel Kurula hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanı Mehmet Şahin ise; Gebze Şube Genel Kurulu’nun başta emek hareketine, Öz Gıda İş'in mücadelesine ve ülkeye katkı ve destek vermesini temenni etti.

“ÇALIŞANLARI OLUMSUZ ETKİLENMİŞTİR”

Yaşanan pandemi sürecinde insanın insanla temasına neden olacak işlerin durma noktasına geldiğini hatırlatan Şahin, “Meselâ, fabrikaların neredeyse her tür ekonomik faaliyeti durmuş, küresel tedarik zinciri bozulmuş; sadece sağlık, gıda, iletişim gibi temel hizmet veren işkolları ve belirli temel ürünleri üreten sektörler ile online uzaktan hizmet veren ve evlere servis yapan işletmeler faaliyetine devam edebilmişlerdir. Bu durumdan işletmesi kapanma durumunda kalan işverenler, esnaf ve zanaatkârlar, kendi başına çalışanlar ile işini ve gelirini kısmen ya da tamamen kaybetme durumunda kalan çalışanlar son derece olumsuz etkilenmiştir” diye konuştu. Yapılan seçim sonucu, Gebze Şubesi mevcut başkanı Ramazan Gülpolat güven tazeleyerek yeniden Şube Başkanı oldu. Şube Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Cemal Öztürk, İbrahim Otlak, Özcan Seyrekbasan ve Mesut Yılmaz seçildi.

 

manset-(2)-052.jpg

manset-(3)-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.