Oyun skora yansımadı “0-0”

Oyun skora yansımadı “0-0”

Kocaelispor, Bolu kampının ikinci antrenman maçını 3. Lig 1. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynadı.

Bolu Termal Otel sahasındaki maça Kocaelispor kalede İsmet, savunmada Mehmet Yılmaz, Bedirhan, Diogo, Alpay, önlerinde Mehmet Taş ile Yiğitali, sağda Uğur Can, solda Beykan, forvete yakın bölgede Tayfun ve ileride ise Okan Eken 11’i ile sahadaki yerini aldı. Kocaelispor’un topa hakim olduğu mücadelenin ilk ciddi atağını Çatalca geliştirdi. 18’de Yiğitali'nin geri pası kısa düştü. Bu topa savunmadan önce yetişen ve kaleci İsmet'i karşısında gören Recep Akkemik’in şutunda top üstten dışarıya çıktı.

 

ALPAY’IN GOLÜ SAYILMADI

İlk yarım saatin ardından Kocaelispor üst üste pozisyonlar buldu. 31’de  Yiğitali'nin sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta uzak noktada Alpay mükemmel bir kafa vuruşu sonrası topu ağlarla buluşturdu ancak kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle ağlara giden top gol değeri kazanmadı. 33’te Çatalca savunmasının geri pası kısa düştü. Okan Eken araya girdi, çaprazdan çektiği şutta top fileyi tutan direklere çarpıp dışarıya çıktı.

 

GOL YOK

İlk yarının son bölümlerinde Bedirhan’ın şutunda top üstten az farkla dışarıya çıktı. Ardından Beykan kaleyi yokladı ancak bu kez Çatalca kalecisi Akın gole izin vermedi. İlk yarıda gol sesi çıkmazken ikinci yarıda pozisyon zenginliği daha da düştü. Samed Ali 3 kez sol kanatta topla buluştu ancak final sorunu yaşadı. İlyas Kubilay ve Mertan’ın şutlarında da sonuç çıkmadı. Kalesinde pozisyon vermeyen Kocaelispor gol de üretemedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.