Oyumuz artacak. Hizmet sürecek

Oyumuz artacak. Hizmet sürecek

AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan şahsında kahraman, yurtsever bir dünya liderinin yol arkadaşı olduklarını belirtip 2023’te oy artışıyla iktidarda kalacaklarını, halkın hak ettiği hizmeti almaya devam edeceğini söyledi

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 64’ncü genişletilmiş danışma meclisinde  AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yıldırım’ın teşkilat adına yaptıkları konuşmaların ortak konusu Erdoğan, hizmetler ve 2023 seçimleri oldu. Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan şahsında kahraman, yurtsever bir dünya liderinin yol arkadaşı olduklarını belirtip 2023’te oy artışıyla iktidarda kalacaklarını, halkın hak ettiği hizmeti almaya devam edeceğini söyledi

 

KAHRAMANIN YOL ARKADAŞLARIYIZ

 

1204.jpg

 

Danışma meclisine katılan tüm partililere teşekkür ederek konuşmına başlayan AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Bizler; 20 yılı aşkın bir süredir aziz milletimize hizmeti her daim öncelik olarak gören ve bu doğrultuda gecesini gündüzüne katarak canla başla mücadele eden bir liderin yol arkadaşlarıyız. Bizler; devletin bekası ve milletimizin huzuru için canını dişine takan, dahili ve harici şer odaklarıyla korkusuzca çarpışan bir kahramanın yol arkadaşlarıyız” dedi.

 

YİĞİT, VATANSEVER, DÜNYA

LİDERİNİN YOL ARKADAŞIYIZ

 

Aynı zamanda uluslararası platformlarda ülke menfaati için, mazlumların mal ve can güvenliği için masaya yumruğunu vuran bir yiğidin; milli üretimlerle dünyanın zirvesine göz diken bir ülkeye dönüşmemizi sağlayan bir vatanseverin; Rusya – Ukrayna savaşında barış için çabalayan ve tahıl krizini kısa sürede çözen bir dünya liderinin, sözlerine ilaveten, “Bizler hamdolsun ki Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız” diyen Yıldırım ayrıca özetle şunları kaydetti:

 

YALNIZ BIRAKMADIK BIRAKMAYACAĞIZ

 

“Bizler dün olduğu gibi bugünde sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Tüm teşkilatla, belediye başkanı ve meclis üyelerimizle durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı her yerde ziyaret edip davamızı anlatıyor, görüş ve önerilerini alıyoruz. Teşkilat olarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı hiç yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Çalışmalarımızı sürdürecek, inanıyoruz ki 2023 seçiminde bugüne dek edinilen sonuçlardan çok daha farklı olanını edineceğiz. Bu şekilde  halkımız hak etiği hizmetleri almaya devam edecektir.”

 

Yıldırım açıklamalarını belediyenin icraatlarına değinerek hizmetlerde emeği geçen partili yöneticileri ile birlikte teşkilatın yeni üyelerine teşekkür ederek tamamladı.

 

ARTUT: ERDOĞAN YETERLİ BİR NEDEN

1202.jpg

AKP Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, “AK Kadınlar” olarak korkmadan, yılmadan, yorulmadan, severek ve gönülden çalışmalarını sürdürdüklerini belirtip, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmanın tüm sıkıntıları görmezden gelmeleri için yeterli bir neden olduğunu söyledi.

BURADAYDIK. BURADA OLACAĞIZ

En önemli hedefleri olan 2023 seçimleri için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Artut, “Kapı kapı gezerken yaptığı çalışmalar sayesinde her eve başımız dik alnımız ak olarak girmesine sebep olan belediye başkanlarımız Tahir Büyükakın ve Hamza Şayir’e, il ve ilçe başkanlarımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Biz bugün buradayız. Dün buradaydık. Allah’ın izni ile yarın da burada olacağız” dedi.

DEMİR: DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLUYORUZ

 

1203.jpg

AKP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ilk defa oy kullanacak gençlerin doğum günlerini kutladıklarını, ‘Çay bizden sohbet sizden’ diyerek gençlerle bir araya geldiklerini, halı saha maçlarında partililer ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

 

HAYALDEN UYGULAMAYA

KUTLU BİR DAVA

15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında 95 yeni genci partiye üye yaparak kazandırdıklarını belirten Demir, “AK Parti birbirleriyle hiç karşılaşmamış milyonlarca kişinin önce hayalini kurduğu sonra uygulamaya geçirdiği kutlu bir davadır” dedi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgüler sıralayan Demir sözlerini, “Geçmişte olduğu gibi 2023 seçimlerinde de gece gündüz demeden davamızı anlatmaya, Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmaya hazır mıyız?” diye soruyla tamamladı. “Hazır mıyız?” diye üç tekrar yapan Yıldırım’a çoğunluğu gençler olmak üzere “Hazırız” diye yanıt geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.