Oylamada Akay çıktı

Oylamada Akay çıktı

  MHP Dilovası İlçe yöneticileri, eski ilçe başkanlarından Metin Uzunok ve Ayhan Akay’ın belediye başkanlığı için aday aday olmalarından...

 

 

MHP Dilovası İlçe yöneticileri, eski ilçe başkanlarından Metin Uzunok ve Ayhan Akay’ın belediye başkanlığı için aday aday olmalarından sonra bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Dilovası MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Aslan Sazak’ın başkanlığında bir araya gelen MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki kanaat önderleri ile eski belediye başkanlarından Musa Kahraman, durum değerlendirmesi yaptı. İlçe yöneticileri tarafından oylama yapılarak adayın belirlenmesi isteği kabul görerek 15 yönetim kurulu üyesi oy kullandılar. Yapılan oylamada 3 kişi oylamaya katılmazken Metin Uzunok 2 oy alırken Ayhan Akay 10 ilçe yöneticisinin oyunu alarak teşkilatın içinden çıkan başkan adayı oldu.

Cumartesi günü yapılan oylamadan çıkan sonuçlardan sonra Belediye Başkanı olarak belirlenen Ayhan Akay, evraklarını hazırlayarak Pazar günü Ankara’ya hareket etmiştir. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yaptığı belediye başkanlığı açıklamasına evrakları yetişemediği için ismi okunamadı. Fakat teşkilatı ve tabanın adayının Ayhan Akay olduğu ve çalışmalara hiç ara verilmeden başlanıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.