Ovam Sağlık’tan OSGB hizmeti

Ovam Sağlık’tan OSGB hizmeti

  Özel Ovam Tıp merkezi ile 2008 yılından bu yana sağlık alanında hizmet veren Ovam Sağlık Grubu, hizmet ağını genişletti. Ovam Sağlık Grup...

 

 

Özel Ovam Tıp merkezi ile 2008 yılından bu yana sağlık alanında hizmet veren Ovam Sağlık Grubu, hizmet ağını genişletti. Ovam Sağlık Grup Başkanı Op. Dr. Hasan Kalkan, Tıp Merkezi, İSG hizmeti, Ortak sağlık Güvenlik birimleri ve Çevre sağlığı işletmeleriyle hizmet verdiklerini söyledi. Eskihisar Dilasa Restaurant’da dün düzenlenen basın toplantısında hizmetlerini anlatan Kalkan, “Grubumuz genel sağlık hizmetleri, işçi sağlığı ve güvenliği ile çevre sağlığı hizmetlerini tek bir çatı altında toplayarak yatırımlarına devam etmektedir. Genel sağlık hizmetlerimizi Özel Ovam Tıp Merkezi, İş sağlığı ve Güvenliği hizmetlerimizi Ovam İSG, Çevre hizmetlerimizi Ovam Çevre ile vermekte olup, Gebze Güzeller OSGB ve İMES OSGB ile organize sanayi bölgelerine yerinden hizmet sunmaktayız” dedi.

 

150 FİRMAYA HİZMET

 

Yeni yasayla 2014 yılının Ocak ayından itibaren tehlikeli ve az tehlikeli her işyerinde işyeri hekimliği, iş güvenliği uzmanlığı ve yardımcı personel çalıştırma zorunluluğu olacağını belirten Hasan Kalkan, “Biz bölgemizde 150 firmaya bu alanda hizmet vermekteyiz. Sektörde haksız rekabete neden olan ve bu işi gerektiği yapmayan firmalar da var ancak biz profesyonelce hizmet sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu sektöre önem veren gelişmiş ülkelerin, hem meslek hastalıklarını hem de iş kazalarını önlemek için bu konuda çalışma yaptıklarını ifade eden Kalkan, geniş ve alanında uzman kadrosuyla en iyi şekilde hizmet sunduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.