Otopark işgal altında

Otopark işgal altında

Gebze Tatlıkuyu Vadisi Mesire Alanı’nda bulunan araç park yeri yöre derneklerinin tanıtım günleri kapsamında haftalardır kullanılamıyor.

Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Tatlıkuyu Vadisi Mesire Alanı’ndaki araç park yeri yöre dernekleri tarafından adeta işgal edilmiş durumda. Yöre derneklerinin tanıtım günleri vesilesiyle kurulan ve yöresel ürünlerin satıldığı stantlarının kurulduğu araç park yerine araçlarını park edemeyen vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdi. Tatlıkuyu Vadisi Mesire Alanı’na ve Tatlıkuyu Sabit Pazarı’na gelen vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamadıklarını ifade ederek, “Yöre derneklerinin tanıtımlarının yapılması güzel bir sosyal proje. Ancak haftalardır süren bu tanıtım günlerinden dolayı araçlarımızı park edecek yer bulamıyoruz.

 

TARTIŞMALAR YAŞANIYOR

Gebze’de zaten en büyük sorun araç park etme yeri bulmak. Araç park yerleri için ayrılan bu tür yerlerin de bu tür etkinliklerle kapatılması daha da büyük sorun oluşturuyor. Tatlıkuyu Vadisi Mesire Alanı’na gelenlerin yanı sıra özellikle cumartesi ve Çarşamba günleri semt pazarı olması nedeniyle de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araç park etme konusunda sürekli tartışmalar yaşanıyor. Yaşanan bu durumla ilgili olarak yöre derneklerinin tanıtımları için araç park yerlerinin dışında başka yerlerin tahsis edilmesi gerekir” şeklinde görüş belirttiler. Öte yandan pazarcı esnafı da yaşana bu duruma tepkili oldukları öğrenildi. Pazarcı esnafı da yaşana bu durumdan dolayı hem işlerinin kötü etkilendiğini hem de araçlarını park edecek yer bulamadıklarını ifade ettiler.

 

arac-008.jpg

 

Haber Merkezi  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.