Otomobil ile çarpışan motosiklet savruldu: 2 yaralı

Otomobil ile çarpışan motosiklet savruldu: 2 yaralı

Gebze’de meydana gelen kazada otomobil ile motosikletin kafa kafa çarpıştı. Kazada, yola savrula motosikletteki 2 kişi yaralandı.

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde dün bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Y. idaresindeki 34 UYR 99 plakalı Skoda marka otomobil ile karşı yönde seyir halinde olan yabancı uyruklu Ahmet E. yönetimindeki 41 MA 4670 plakalı motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Ahmet E. ile motosiklette yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu Eymen L. yola savrularak yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

OTOMOBİL DEVRİLDİ

Öte yandan Çayırova Yenimahalle Mahallesi D-100 kara yolu İstanbul yönünde Emrahcan Y. idaresindeki 34 DRA 056 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle aynı istikamette giden Koray A. yönetimindeki 34 JE 9090 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Koray A. yönetimindeki otomobil devrildi. Yaralanan sürücü ile araçta bulunan eşi ve 4 yaşından küçük 2 çocuğu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haber Merkezi

 

manset-1-162.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.