Otobüsler durağa giremiyor!

Otobüsler durağa giremiyor!

Gebze Kent Meydanı önünde bulunan otobüs durakları otobüs sürücülerine büyük sorun yaşatıyor. Rest gele park eden araçlar yüzünden yüzlerce otobüs...

Gebze Kent Meydanı önünde bulunan otobüs durakları otobüs sürücülerine büyük sorun yaşatıyor. Rest gele park eden araçlar yüzünden yüzlerce otobüs durağa girmekte zorlanıyor. Sürücüler ise acil çözüm bulunmasını istiyor.

Gebze Kent Meydanı önünde bulunan otobüs durakları otobüs sürücülerini isyan noktasına getirdi. Özellikle son günlerde yaşanan parklara sessiz kalınmasına tepki gösteren otobüs sürücüleri duraklara giremediklerini belirterek, sorunun bir an önce çözülmesini istediler. Gebze trafiğinde özelikle Cuma ve pazartesi günleri büyük sorun yaşandığını söyleyen sürücüler, duraklara park edilmesinin önlenmesini istediler. Dükkanlara mal getirip götüren araçların buralarda uzun süre beklediğini ve trafiği engellediğini söyleyen sürücüler, zaman zaman sert tartışmaların yaşandığını, önlem alınmaması durumunda istenmeyen tatsızlıkların da yaşanabileceğini vurguladılar. Aynı sıkıntıların zabıta araçlarının beklediği sırada da yaşadığını söyleyen otobüs sürücüleri; “Zabıta çözüm olamayacaksa boş aracı bekletmenin bir anlamı yok” diyerek de olaya tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.